facebook  ДДСО

 
Новини
13-06-2012 13:06 | Переглядів: 151

За образу чужої жінки чоловік поплатився власним життям

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько двадцятої години надійшло телефонне повідомлення від 24-річного місцевого жителя. Молодик пояснив, що під час сварки наніс 41-річному чоловікові тілесні ушкодження, від яких той помер.

На місце виклику виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. З’ясувалося, що того вечора добряче випивший 24-річний Микола повертався додому. Втім дорогою чоловікові зустрівся товариш, який розповів ніби чув, як його жінку ображав 41-річний Олександр. Приниження Микола не пробачив і завітавши до кривдника вирішив його провчити. Під час з’ясування стосунків між чоловіками спалахнула сварка. З опалу та під дією алкоголю ревнивий молодик двічі наніс удари ногою в життєво важливі органи, від яких чоловік помер. Злякавшись скоєного, зловмисник викликав швидку та міліцію.

Наразі підозрюваний у вбивстві затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera