facebook  ДДСО

 
Новини
14-06-2012 15:56 | Переглядів: 231

Міністр внутрішніх справ України урочисто відкрив новий корпус відомчої лікарні

У переддень професійного свята працівників медицини Міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко урочисто перерізав червону стрічку і відкрив новий корпус лікарні з поліклінікою міліцейського главку Київщини.

За словами Віталія Юрійовича відкриття закладу дозволить значно поліпшити умови праці медичних працівників, підняти на сучасний та більш якісний рівень надання медичної допомоги міліціонерам та членам їхніх сімей. 

Під час урочистих заходів Міністр внутрішніх справ нагородив медиків відзнаками МВС, подякував всім, хто брав участь у будівництві закладу та побажав комфортно працювати та надавати кваліфіковану допомогу людям, які цього потребують.

За словами начальника лікарні з поліклінікою Леоніда Ільєнка, в поліклініці Головного управління відкрито лікувально-діагностичні відділення – фізіотерапевтичне, функціональної діагностики, водолікування, рентгенологічні кабінети. Загалом медичного обладнання придбано на суму понад п’ять мільйонів гривень. Стаціонар лікарні розраховано на 75 ліжок, 45 терапевтичних та 30 неврологічних, потужність поліклініки – 250 відвідувань за зміну.

Медична установа обласної міліції обслуговує більше 20 тисяч працівників, пенсіонерів органів внутрішніх справ, військовослужбовців внутрішніх військ, членів їх сімей. На медичному забезпеченні перебуває понад 5000 учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та осіб, які проживають та працюють на забруднених радіонуклідами територіях, а це близько 20% від загальної кількості усіх «ліквідаторів», з них майже 2 тисяч осіб є інвалідами.

В стаціонарі лікарні щорічно проходить обстеження та лікування близько 1300 хворих, в тому числі 350-400 людей, які постраждали внаслідок Чорнобильської аварії.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera