facebook  ДДСО

 
Новини
14-06-2012 16:44 | Переглядів: 223

Очищення міліції від недостойних працівників - на постійному контролі керівництва

Робота щодо дотримання дисципліни та законності серед особового складу органів внутрішніх справ, своєчасного виявлення і очищення міліції від працівників, які мають негативну мотивацію, перебуває на постійному контролі керівництва Київського обласного міліцейського главку. З метою недопущення порушень законодавства працівниками міліції з початку року було здійснено 105 перевірок несення служби міліціонерами Київщини.

За результатами проведених інспекцією з особового складу розслідувань до дисциплінарної відповідальності притягнуто 107 працівників міліції, з яких 18 звільнено з органів внутрішніх справ за негативним мотивами.

Також розглянуто 99 звернень громадян на неправомірні дії працівників міліції, як результат – в 9 випадках матеріали перевірок направлені до органів прокуратури для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Щоб попередити надзвичайні події, пов’язані з використанням транспортних засобів та виявлення порушників на автошляхах, постійно працюють мобільні групи. В результаті чого виявлено та припинено 106 порушень правил дорожнього руху, допущених працівниками міліції. За результатами службових розслідувань винні притягнуті до дисциплінарної відповідальності, шість працівників міліції звільнено з органів внутрішніх справ.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera