facebook  ДДСО

 
Новини
15-06-2012 14:34 | Переглядів: 226

Правоохоронці допомогли іноземному "мандрівнику"

До чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції зателефонував 21-річний мешканець району та повідомив, що на одній із автобусних зупинок, поблизу с. Крюківщина, знаходиться іноземець, який потребує допомоги.

На місце пригоди миттєво прибула слідчо-оперативна група Вишнівського міського відділення міліції та карета швидкої медичної допомоги. Як виявилось іноземець був на підпитку, але медичної допомоги не потребував. Для встановлення його особи та всіх обставин чоловікові запропонували проїхати до відділення міліції м. Вишневого, де працівники міліції пригостили гостя смачним морозивом та за допомогою перекладача, курсанта Академії внутрішніх справ, з’ясували всі обставини. 

3 червня 36-річний іноземець прибув до Києва як футбольний вболівальник. Проживав чоловік ці всі дні у різних районах столиці, потім весело відпочивав на території гідропарку. Там європейський гість в кав’ярнях та на дискотеках вжив чималу кількість міцних алкогольних напоїв, а потім заснув. Скільки часу він спав, не пригадує. Прокинувшись, горе-вболівальник виявив у ручній поклажі відсутність мобільного телефону та 2 тисяч гривень. Після цього він вирішив їхати попутнім автотранспортом до Криму, де проживає його рідна тітка. Не знаючи місцевості, іноземний громадянин вийшов поблизу с. Крюківщина та на асфальті, пінкою для гоління, написав про допомогу «HELP». Цей напис не залишив байдужими українців, які прийшли на допомогу гостю нашої держави.

Наразі вирішується питання про супроводження потерпілого до посольства його країни.

Києво-Святошинський РВ
ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera