facebook  ДДСО

 
Новини
16-06-2012 12:13 | Переглядів: 343

18 червня – День дільничного інспектора міліції!

У 2004 році наказом Міністра внутрішніх справ України 18 червня був офіційно затверджений Днем дільничного інспектора міліції.  Це свято і молоде і старе одночасно, адже ще у 1923 році Народним комісаром внутрішніх справ міліції УРСР був підписаний наказ «Про затвердження Інструкції для районних спостерігачів міських відділів». Глибокої поваги заслуговує професія дільничного міліціонера. Зміцнення правопорядку, захист прав та інтересів, життя і гідності громадян, профілактика злочинів та правопорушень, а також їх розкриття - це основне завдання дільничного. У будь-який час доби звертаються до нього громадяни, з усіх питань, які виникають у повсякденному житті. 

В усі часи особа дільничного інспектора міліції була і є візитною карточкою, обличчям правоохоронних органів. Саме працівники цього підрозділу перебувають в  тісному контакті з населенням і, нерідко, по їх роботі пересічні громадяни судять про діяльність всієї міліції. Дільничний інспектор на дільниці, як священик на парафії, вислухає, порадить, допоможе. І про те, що в квартирі трубу прорвало або у дворі бігає бродячий злий собака, дільничний інспектор також дізнається першим. Людина у формі не тільки ґрунтовно роз'яснить, але й дасть корисну пораду по тому чи іншому проблемному питанню. Свої функції дільничний інспектор міліції виконує спираючись на довіру і всебічну підтримку населення, громадських формувань та трудових колективів.
 

У Фастівському МВ міліції працює 15 дільничних інспекторів, з них цього року кращими визнано: Сергія Стельмаха, Святослава Більчука, Олега Дроботу, Володимира Полтовця, Володимира Шаламая, Святослава Петручика, Олену Калениченко.

Велика заслуга у самовідданій та високо професіональній праці дільничних інспекторів керівника служби ДІМ, заступника начальника, начальника міліції громадської безпеки, підполковника міліції Олександра Пасічного та безпосередньо в.о. начальника сектору відділення дільничних інспекторів, лейтенанта міліції Андрія Ярового. Також у цій службі є й жінка – Олена Калениченко.

Тож, ще раз з професійним святом – Днем Дільничного інспектора міліції! Сімейного затишку, миру, благополуччя та добробуту Вам, шановні колеги!

Світлана Борщук, помічник начальника Фастівського МВ, по взаємодії з громадськістю та ЗМІ 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera