facebook  ДДСО

 
Новини
18-06-2012 17:26 | Переглядів: 194

Кривава помста

Близько 1-ї години ночі до чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення чергового лікаря місцевої лікарні. Працівник установи розповів про надання медичної допомоги 31-річному мешканцю села Білогородка, котрому нанесли проникаюче ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням внутрішніх органів та 27-річному мешканцю міста Києва з аналогічним пораненням грудної клітини, множинними колото-різаними ранами сідниць та нижніх кінцівок.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Ним виявився 26-річний Петро, уродженець Тернопільської області. Затримали молодика працівники карного розшуку за місцем тимчасового проживання тому ж селі. Чоловік перебував під дією оковитої, а коли прийшов до тями, розкаявся у скоєному і надав правдиві покази.

Того дня, вживши близько одного літра алкогольних напоїв, Петро пізно ввечері попрямував до магазину поповнити запаси горілки. Коли ж вийшов, до нього підійшли двоє незнайомців і почали вимагати гроші. Отримавши відмову, хлопці на підпитку почали чіплятися до Петра та насміхатися з нього. Не витримавши морального приниження і образи, чоловік пішов до своєї домівки та взяв кухонний ніж. Повертаючись до магазину, застав своїх кривдників на вулиці, де і почав наносити удари ножем. 

Наразі Петро перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, відносно нього порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Віталія Грохольська, Києво-Святошинський РВ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera