facebook  ДДСО

 
Новини
21-06-2012 12:55 | Переглядів: 151

Жінка встромила коханому ніж у серце

За підозрою у скоєнні замаху на вбивство міліція Вишгородського району Київщини затримала 33-річну жінку. Жителька села Катюжанка нанесла своєму співмешканцю шість ножових поранень кухонним ножем, один з яких прийшовся в область серця. На щастя, мати потерпілого вчасно викликала швидку допомогу. Наразі за життя 42-річного чоловіка борються лікарі.

Трагедія сталася близько другої години ночі. Як зазвичай трапляється в таких випадках, не обійшлося без спиртного. Виявилося, пара неодноразово з’ясовувала стосунки під час розпиття оковитої. Бувало, що доходило до бійки. Цього разу в хід пішов ніж. Причина такої поведінки представниці слабкої статі, яка раніше вже мала проблеми із законом, наразі встановлюється правоохоронцями. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на вбивство). Речові докази, в тому числі і ніж, вилучено та направлено на експертизу. Наразі винуватиця у всьому зізналася та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Жінці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera