facebook  ДДСО

 
Новини
22-06-2012 15:22 | Переглядів: 232

Вручено відзнаки МВС та поліцейської Асоціації

19 червня Іванківський район відвідав радник Міністерства внутрішніх справ України, президент Міжнародної поліцейської асоціації (вона об’єднує правоохоронців 68 країн світу) А.В. Василишин та помічник міністра Ю.В. Терещенко. Приїжджали вони, аби вручити нагороди МВС та Асоціації групі керівників Іванківського та Поліського районів, від чиїх зусиль також у немалій мірі залежить належний правопорядок у регіоні – завдяки їх організаторським зусиллям насамперед.

Відзнаки МВС “За сприяння органам внутрішніх справ” та Почесні грамоти МВС за підписом міністра В.Ю. Захарченка вручено головам Іванківської та Поліської райдержадміністрацій О.І. Леляку та Т.В. Приборі, головам райрад М.І. Костюченку і М.П. Олексієнку, редактору “Трибуни праці” П.Я. Смовжу і начальнику фінуправління Іванківської РДА В.А. Череднику.

Начальник Іванківського міжрайвідділу міліції О.П. Радченко, його заступник В.А. Зубков та начальник слідчого відділу Н.О. Харченко нагороджені медалями Міжнародної поліцейської асоціації.

Фото Павла СМОВЖА
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera