facebook  ДДСО

 
Новини
22-06-2012 16:57 | Переглядів: 120

Невідомим солдатам повернули імена

Сьогодні, в річницю початку Великої Вітчизняної війни, на території Меморіального комплексу «Національний музей історії Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років» в Києві відбулася урочиста церемонія вручення Сертифікатів Пам’яті родичам наших співвітчизників, що загинули під час Другої Світової війни, але були поховані як невідомі солдати.

З рук голови Української спілки ветеранів Афганістану Сергія Червонописького 12 сімей з Київської області отримали Сертифікати Пам’яті з уточненням місця поховання, фотографією могили та картою місцевості. Присутні, які втратили дідів та батьків і до цього часу не знали, де вони загинули, зі сльозами на очах дякували воїнам-афганцям.

Голова всеукраїнської громадської організації «Закінчимо війну» Юрій Зубко, який з почесною місією передати родичам з Москви рештки загиблого 1943 року солдата Маірбека Дзахоєва, знайдені на теренах Кіровоградщини, також був присутній на заходах.

Окрему подяку він висловив працівникам карного розшуку міліції Київщини за допомогу в питаннях, які стосуються ідентифікації загиблих під час війни солдатів та пошуку їх родичів.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera