facebook  ДДСО

 
Новини
05-07-2012 17:06 | Переглядів: 134

За півроку на Київщини міліція припинила 47 тисяч порушень на дорогах

З початку року на території Київської області скоєно близько дев’ятисот дорожньо-транспортних пригод, в яких майже 200 осіб загинуло і більше тисячі травмовано.

Основними причинами ДТП є перевищення водіями безпечної швидкості руху та порушення правил маневрування. Найбільш розповсюдженими видами аварій, а це сімдесят відсотків від загальної кількості пригод на дорозі, є зіткнення та наїзд на пішохода. 

З метою зниження рівня аварійності, недопущення загибелі та травмування людей у дорожньо-транспортних пригодах припинено 47 тисяч порушень Правил дорожнього руху, серед яких близько чотирьох тисяч фактів керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, значна кількість порушень швидкісного режиму руху, правил обгону та проїзду перехресть, а також фактів створення аварійної ситуації.

Піклуючись про безпеку пішоходів та водіїв, працівники ДАІ регулярно пропонують посадовцям усунути недоліки на автошляхах. Цьогоріч за порушення приписів працівників Державтоінспекції відносно посадових осіб складено 79 протоколів про адміністративні правопорушення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera