facebook  ДДСО

 
Новини
07-07-2012 12:30 | Переглядів: 163

За збут метадону – позбавлення волі

Працівниками сектору по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Києво-Святошинського райвідділку міліції в ході успішного проведення оперативної закупівлі наркотичної речовини метадону був затриманий 28-річний мешканець села Малютянка. При збуті молодик постійно дотримувався суворої конспірації, тому для того щоб виявити та задокументувати його злочинну діяльність оперативникам потрібно було прикласти чимало зусиль та часу.

Під час обшуку у затриманого вилучили 5 грамів метадону, що складає 20 наркотичних доз. Метадон — синтетичний лікарський препарат групи опіоідів, що застосовується як анальгетик, а також при лікуванні наркотичної залежності. Залежно від дози діє від 24 до 72 годин, наркотичний потенціал і тривалість ейфоричного ефекту якого прирівнюється до морфіну. На «чорному ринку» вартість 1 грама такого препарату становить 950 гривень. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст.307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Затриманий чоловік знаходиться під вартою. Йому загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.


Віталія Грохольська, Києво-Святошинський РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera