facebook  ДДСО

 
Новини
09-07-2012 12:07 | Переглядів: 152

Сварка після дискотеки закінчилася різаниною

Сварка між двома хлопцями після дискотеки в селі Коленці Іванківського району, що на Київщині, завершилась трагічно. 30-річний чоловік перебуває на лікарняному ліжку, на 19-річного ж молодика очікує кримінальна відповідальність.

Трапилось все близько 22:00. Відпочиваючи в місцевому клубі, хлопці, у яких жодного разу не було між собою конфліктів, добряче підігріті спиртним почали сваритися. В якийсь момент молодший дістав з кишені маленький похідний ніж та влучив опонентові.

Свідки трагедії одразу викликали швидку медичну допомогу та міліцію. На щастя, проникаюче поранення грудної клітини для потерпілого виявилося несмертельним. За словами лікарів, завдяки вчасно наданій допомозі наразі стан чоловіка стабільний, він перебуває в закладі на стаціонарному лікуванні. 

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Винуватець, відносно якого обрано міру запобіжного заходу у вигляді підписки про невиїзд, у всьому зізнався. Речові докази вилучені та направлені на експертизу. Йому загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Останню крапку в цій справі поставить суд.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera