facebook  ДДСО

 
Новини
09-07-2012 13:53 | Переглядів: 310

Попередимо дитячий травматизм на дорогах

Під час літніх шкільних канікул працівники міліції проводять додаткові заходи, спрямовані на профілактику дитячого травматизму на дорогах та забезпечення безпеки дорожнього руху. 

З початку року на території Київщини в дорожньо-транспортних пригодах травмовано 123 дитини та семеро загинуло. Як правило, саме влітку під час канікул ця трагічна статистика набирає обертів. Лише за останній місяць на дорогах столичної області сталося 30 ДТП за участі дітей. За статистикою з вини малолітніх трапляється третина пригод. 

Перехід дороги в невстановленому місці, неочікувана поява неповнолітніх на проїжджій частині, необладнані світлоповертаючими елементами велосипеди, відсутність досвіду водіння мопедом разом із відсутністю посвідчення водія – такі основні причини, за словами працівників державтоінспекції, ДТП за участю дітей.

Звертаючись до батьків, хочеться наголосити - навчайте дітей правилам дорожнього руху. Перш ніж виконати бажання сина чи доньки та придбати мопед або велосипед попіклуйтесь про безпеку вашої дитини на дорозі, зверніть увагу на наявність в районі, де ви проживаєте, місць для катання без ризику.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera