facebook  ДДСО

 
Новини
18-07-2012 14:02 | Переглядів: 150

Грабіжника затримали за гарячими слідами

У місті Бровари, що на Київщині працівники карного розшуку міськвідділу міліції за «гарячими» слідами затримали 34-річного броварчанина, який підозрюється у пограбуванні 46-річного чоловіка.

Як з’ясувалося, грабіжник примітив 46-річного місцевого мешканця, який йшов вулицею тримаючи в руках барсетку. Ноша перехожого привабила зловмисника, підбігши до жертви, нападник завдав кілька ударів у груди та різким ривком висмикнув сумку і зник.Утім лиходієві не пощастило. По вулиці, на якій стався напад, проїжджав службовий автомобіль з працівниками міліції. Побачивши правоохоронців, потерпілий звернувся до них за допомогою. Співробітники карного розшуку негайно відреагували і почали прочісувати міські вулиці в пошуках грабіжника. Наздогнали підозрюваного в одному з провулків, при ньому була викрадена барсетка.

Постраждалий чоловік висловив подяку міліціонерам, що за такий короткий час змогли затримати зловмисника і повернути йому речі.
Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального Кодексу України. За грабіж зловмиснику загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Ведеться слідство.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera