facebook  ДДСО

 
Новини
24-07-2012 13:21 | Переглядів: 165

За зраду - вісім ножових поранень

В місті Переяслав-Хмельницький Київської області чоловік заподіяв вісім ножових поранень своїй 31-річній співмешканці. Причиною кривавої розправи з коханою стали чутки про її любовні походеньки.

За словами сусідів, пара проживала разом близько шести років. І чоловік, і дружина любили випити, в минулому мали проблеми із законом. Цього разу, підігріті спиртним, вони влаштували чергову сварку. Розлютований 39-річний господар докоряв співмешканці та звинувачував її у зраді. В якийсь момент він схопив зі столу кухонний ніж та почав наносити жінці удари. За кілька хвилин, схаменувшись, побіг до сусідів, щоб викликати швидку. По приїзду лікарі, на жаль, констатували смерть потерпілої та повідомили в міліцію.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік у всьому зізнався. За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Знаряддя злочину вилучено та направлено на експертизу. Зловмисник наразі знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera