facebook  ДДСО

 
Новини
25-07-2012 15:56 | Переглядів: 183

У наркоділків на Київщині вилучено опію на 4 мільйона гривень

Працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Київщини затримали організовану злочинну групу, яка займалася виготовленням та збутом у великих розмірах особливо небезпечного наркотичного засобу – опію екстракційного. За цінами чорного ринку вартість вилученого «малясу», який у перерахунку дорівнює 60 літрам ацетильованого опію, складає близько чотирьох мільйонів гривень.

Як з’ясувалося, збували наркотики на території міста Білі Церква, Білоцерківського та Васильківського районів.

Правоохоронці встановили, що група складалася із восьми осіб віком від 27 до 51 року. Організатором, який чітко розподілив роль кожного учасника, був 28-річний житель Васильківщини. Підтримували сімейний бізнес його батьки та сестра. Наркотичні засоби через кур’єра надходили до членів групи із Закарпатської області. Постачальником опію було подружжя з Білої Церкви. Під час слідчо-оперативних дій працівники міліції провели сім оперативних закупівель на загальну суму близько 26 тисяч гривень, а також сім санкціонованих обшуків.

Серед вилученого, окрім опію та сильнодіючих лікарських засобів, - зброя та набої до неї, чотири автомобілі, в тому числі і «Ягуар», спортивний мотоцикл, а також золоті прикраси та телевідеоапаратура на суму близько 90 тисяч гривень.

За словами начальника управління БНОН Артура Манасяна, міліція порушила кримінальну справу за ч.3 ст. 307 Кримінального кодексу України. Члени наркоугрупування затримані і наразі знаходяться під вартою. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Триває слідство.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera