facebook  ДДСО

 
Новини
26-07-2012 16:22 | Переглядів: 241

"Протестувальниці" з "Борисполя" загрожує адміністративна відповідальність

У міжнародному аеропорту «Бориспіль» стався інцидент з участю 24-річної громадянки України. Стосовно правопорушниці складені адміністративні матеріали за скоєння дрібного хуліганства. Стаття передбачає покарання у вигляді від накладання штрафу до адміністративного аресту.

Сьогодні близько 12:00 до чергової частини обласного міліцейського главку надійшло повідомлення про те, що на території режимної зони Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль», під час заходів, присвячених урочистостям з нагоди 20-річчя Предстоятельського служіння Блаженішого Митрополита Володимира, стався інцидент з участю 24-річної громадянки України.

Під час прибуття Святішого Патріарха Кирила до місця проведення офіційної прес-конференції дівчина кинулася йому назустріч та оголила груди, на яких чорним олівцем був зроблений напис образливого для священнослужителя змісту.

Порушницю громадського порядку і суспільної моралі затримали працівники Управління державної охорони. Після затримання правоохоронці з’ясували, що для того, аби потрапити на прес-конференцію, громадянка пред’явила журналістське посвідчення, походження якого наразі з’ясовується. Стосовно затриманої складено адміністративний протокол за ст. 173 (Дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція цієї статті передбачає штраф у розмірі від 3 до 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадські роботи на строк від 40 до 60 годин або виправні роботи строком від 1 до 2 місяців з відрахуванням 20% заробітку. Крім того, статтею передбачене таке покарання, як адміністративний арешт на строк до 15 діб. Міру покарання для затриманої визначить суд.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera