facebook  ДДСО

 
Новини
26-07-2012 22:20 | Переглядів: 195

На Київщині народний депутат намагався вирішити партійні питання, ображаючи жінку

До чергової частини Кагарлицького райвідділу міліції Київської області надійшло повідомлення від головного бухгалтера одного з комунальних підприємств міста Кагарлик.

52-річна жінка повідомила, що невідомий зайшов в приміщення бухгалтерії та почав ображати її, висловлюючись нецензурною лайкою. Почувши такі вислови на адресу бухгалтера, в конфлікт втрутився заступник директора КП. Погрожуючи і йому фізичною розправою, чоловік притиснув службовця до стіни ксерокопіювальним апаратом, потім кинув ксерокс на підлогу та покинув приміщення.

По приїзду на місце слідчо-оперативна група з’ясувала особу образника. Ним виявився народний депутат України Костянтин Бондарев від партійної організації ВО «Батьківщина». Після опитування свідків події стало відомо, що народний обранець таким чином вимагав повернути агітаційний намет партії, який був демонтований працівниками комунального підприємства. 

Сам депутат від надання будь-яких пояснень відмовився. За результатами проведеної міліцією перевірки матеріали було передано в прокуратуру для прийняття відповідного рішення.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera