facebook  ДДСО

 
Новини
27-07-2012 12:01 | Переглядів: 302

Працівників кадрового забезпечення вітали з днем служби

На Київщині вже стало доброю традицією в святковій обстановці за присутності особового складу та ветеранів органів внутрішніх справ відзначати дні служб МВС. Цього разу із професійним святом вітали працівників та пенсіонерів кадрового забезпечення Броварського міськвідділу міліції.

Рушійною силою міськвідділу, безумовно, є відділ кадрів. У кадровій системі міськвідділу працюють відповідальні і дисципліновані працівники, які особистим прикладом і з власного досвіду підбирають, вчать, виховують співробітників.Очолює сектор кадрового забезпечення міськвідділу капітан міліції Олександр Шатров. У апараті працює всього троє працівників та незважаючи на велике навантаження, вони вміло виконують свою роботу. Займаються підбором кандидатів на посади в органи внутрішніх справ, організацією культурно-масових заходів, забезпечують соціальний захист правоохоронців, піклуються про навчання та виховання молодих спеціалістів, слідкують за дотриманням дисципліни і не забувають про постійну роботу над створенням позитивного іміджу міліціонерів серед населення.

Начальник міськвідділу вручив почесні грамоти, подяки та побажав гарного настрою, професійного визнання, кар’єрного зростання, добрих керівників та високопрофесійного персоналу. Ви обрали цю почесну професію і заслуговує на шану і повагу, адже на саме на ваші плечі лягає нелегка ноша відповідальністі за майбутнє нашої міліції. Робота кадрової служби надзвичайно важлива, адже працівник підрозділу – це перша й остання інстанція на трудовому шляху кожного громадянина. Він перший порадник і помічник у різних життєвих і службових ситуаціях.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera