facebook  ДДСО

 
Новини
30-07-2012 10:32 | Переглядів: 291

Один із кращих українських дільничних інспекторів міліції працює на Київщині

Днями на території Училища професійної підготовки працівників міліції ГУМВС України в Київській області завершився конкурс, де визначали кращого за професією дільничного інспектора міліції. До участі у змаганнях долучилися 26 міліціонерів зі всієї України.

Компетентне журі на чолі з начальником управління дільничних інспекторів міліції Департаменту громадської безпеки МВС України полковником міліції Аркадієм Запорожцевим перевірило знання учасників з функціональної підготовки, тактики дій у типових і екстремальних ситуаціях, надання першої долікарської допомоги, знання засобів зв’язку та спеціальної техніки.

 

Окрім цього дільничні продемонстрували фізичну підготовку: сходилися у схватці з рукопашного бою, підтягувалися на перекладині та бігали крос. Завершальним етапом конкурсу стало змагання з практичних стрільб, де учасники показали свою вправність та влучність.

За результатами змагань третє місце посів капітан міліції Сергій Виноградов - старший дільничний інспектор з Полтавщини, друге - лейтенант міліції Руслан Шеремет, дільничний інспектор Хмільникського міськвідділу міліції УМВС України у Вінницькій області, почесну ж першість виборов лейтенант міліції Сергій Омельянченко – 24-річний дільничний інспектор Рокитнянського райвідділу внутрішніх справ Київської області. Від імені Міністерства внутрішніх справ призерів заохотили дипломами.

За сприяння Київської обласної державної адміністрації переможцям презентували почесні грамоти та цінні подарунки. Окрім цього всі учасники конкурсу на згадку отримали пам’ятні книги.

За словами Аркадія Запорожцева, проведення подібних конкурсів сприяє, передовсім, зміцненню авторитету служби дільничних інспекторів міліції, зростанню зацікавленості правоохоронців у постійному вдосконаленню професійної майстерності, активізації службової діяльності, підвищенню рівня дисципліни та законності. Посадовець побажав усім учасникам здоров’я, наснаги та нових досягнень.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera