facebook  ДДСО

 
Новини
09-07-2012 14:34 | Переглядів: 138
На Київщині ледь не щодня діти покидають домівки
З початку року на Київщині правоохоронці зафіксували 155 випадків зникнення дітей, які самовільно залишили родини та навчальні заклади. Більше ста двадцяти втікачів міліція розшукала впродовж першої доби, відносно двадцяти п’яти - завели оперативно-розшукові справи, четверо дітей ще в розшуку. За кожним випадком зникнення неповнолітніх працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей вивчають причини та умови втечі. 
09-07-2012 13:53 | Переглядів: 309
Попередимо дитячий травматизм на дорогах
Під час літніх шкільних канікул працівники міліції проводять додаткові заходи, спрямовані на профілактику дитячого травматизму на дорогах та забезпечення безпеки дорожнього руху.З початку року на території Київщини в дорожньо-транспортних пригодах травмовано 123 дитини та семеро загинуло. Як правило, саме влітку під час канікул ця трагічна статистика набирає обертів. 
09-07-2012 12:07 | Переглядів: 151
Сварка після дискотеки закінчилася різаниною
Сварка між двома хлопцями після дискотеки в селі Коленці Іванківського району, що на Київщині, завершилась трагічно. 30-річний чоловік перебуває на лікарняному ліжку, на 19-річного ж молодика очікує кримінальна відповідальність.Трапилось все близько 22:00. Відпочиваючи в місцевому клубі, хлопці, у яких жодного разу не було між собою конфліктів, добряче підігріті спиртним почали сваритися. 


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera