facebook  ДДСО

 
Новини
02-08-2012 10:35 | Переглядів: 176

На допомогу працівникам ДАІ прийшли ветерани

Останнім часом на території Київської області, як і в більшості областей нашої Держави спостерігається збільшення дорожньо-транспортних пригод та тяжкість їх наслідків. Однією з причин аварійності є те, що після скорочення ДАІ, що на Київщині становить 32%, зросло навантаження на працівників Державтоінспекції, внаслідок чого в першу чергу знизилася ефективність проведення профілактичної роботи серед учасників дорожнього руху.

На превеликий жаль непоодинокі випадки трапляються на автошляхах області, коли водії зупинені інспекторами ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху, намагаються критикувати роботу міліціонерів щоб уникнути відповідальності, починають поводити себе зухвало, в грубій формі висловлювати свої емоції на адресу працівників ДАІ.

Організацією безпеки дорожнього руху, згідно Закону України «Про дорожній рух», повинні займатися не тільки працівники Державтоінспекції, а й органи влади та місцевого самоврядування, в першу чергу комісії з безпеки дорожнього руху різного рівня, працівники освіти та працівники дорожньо - комунальних організацій. І тому на допомогу вартовим доріг прийшли з конкретними пропозиціями ветерани ДАІ, представники профспілки атестованих працівників ДАІ та Всеукраїнська спілка автомобілістів Київської області.

27 липня в Управлінні ДАІ Київської області за участю керівного складу та ветеранів ДАІ проведено спільну нараду на якій були розглянуті основні проблеми по забезпеченню безпеки дорожнього руху в області. В активній дискусії, даний захід проходив протягом трьох годин під час якої, була вироблена програма спільних дій по забезпеченню БДР, підвищення транспортної дисципліни серед водіїв, підняття іміджу та авторитету співробітників Державтоінспекції.

Ветерани запевнили діючих працівників, що допоможуть організувати роботу направлену на забезпечення безпеки дорожнього руху в міських, районних та сільських органах місцевого самоврядування, в яких буде відновлена робота комісії з БДР. Ветерани братимуть активну участь в проведені спільних заходів по виявленню порушників ПДР з використанням відео та аудіо записів під час яких будуть фіксувати неадекватні дії порушників, для подальшого їх висвітлення в засобах масової інформації, допоможуть і у відновлені Юірівського руху в кожній школі області. Наступна нарада запланована вже через квартал, під час якої звітуватимуть про виконану роботу осередки громадськості на місцях.

Сектор профілактичної роботи УДАІ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera