facebook  ДДСО

 
Новини
03-08-2012 13:32 | Переглядів: 139

Міліціонери за гарячими слідами затримали молодика, котрий зірвав золотий ланцюжок із шиї дівчини

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько четвертої години ночі надійшов виклик від збентеженої дівчини. Потерпіла розповіла, що біля її будинку в селі Погреби Броварського району знайомий хлопець зірвав золотий ланцюжок та подався навтьоки.

Черговий відділу на місце пригоди одразу направив слідчо-оперативну групу. Як з’ясувалося, 19-річний Олег на святкуванні дня села Погреби познайомився з красивою дівчиною на ім’я Олена. Гулянка, як зазвичай, тривала до пізньої ночі, і тому молодик запропонував новій знайомій провести її додому. Майже наблизившись до будинку, хлопець раптом зірвав з шиї дівчини золотий ланцюжок із трьома кулонами та кинувся тікати. Постраждала не розгубилася і відразу зателефонувала до міліції – повідомивши прикмети нападника.

Всього півгодини знадобилося правоохоронцям, щоб затримати грабіжника. Чому молодий чоловік так вчинив, з’ясовуватиме слідство. Наразі проти нього порушили кримінальну справу за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб) – карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera