facebook  ДДСО

 
Новини
06-08-2012 12:08 | Переглядів: 175

Молодий чоловік отримав тяжкі травми через те, що заступився за дівчину

До чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції зателефонував лікар швидкої допомоги і повідомив, що до медичного закладу доставили 20-річного мешканця Софіївської Борщагівки з численними тілесними ушкодженнями: відкритими переломами правої великогомілкової кістки зі зміщенням та лівої п’ясної кістки, закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забійною раною тім’яної частини голови. З’ясувалося, тяжкі травми потерплий отримав через те, що заступився за дівчину.

18-річний студент із Черкащини серед знайомих мав славу дебошира та забіяки. Пізнього вечора, добряче «підігрітий» алкоголем, молодик зайшов до магазину та поводив себе зухвало. Молода продавчиня зробила хлопцеві зауваження, за що у відповідь отримала образливі слова на свою адресу. За дівчину вступився юнак-односельчанин, утім це ще більше розлютило нетверезого студента. Вибігши з магазину, молодий чоловік знайшов металеву трубу і щоб помститися кривдникові чатував на вулиці. Дочекавшись, щосили наносив удари по всьому тілу, доки на щастя потерпілого, випадковий перехожий не розборонив сутичку.

 За даним фактом працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), але після тривалого лікування та проходження судово-медичної експертизи кримінальна справа була перекваліфікована на ч.1 ст.121 Кримінального Кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі всі матеріали справи направлені до суду і молодикові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.


Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera