facebook  ДДСО

 
Новини
08-08-2012 13:42 | Переглядів: 193

У Київській області змагалися міліцейські снайпери

На полігоні внутрішніх військ у селі Нові-Петрівці відділ професійної підготовки ГУМВС України в Київській області спільно з обласною організацією Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» провели першість з багатоборства снайперів згідно затвердженого Курсу стрільб із стрілецької зброї для рядового та навчальницького складу органів внутрішніх справ.

Вправність та професійне поводження зі зброєю доводили структурні підрозділи міліції Київщини. Стріляли з вогнепальної зброї і змагалися у таких вправах: ПМ-4 – подолання дистанції на 25 метрів і швидкісна стрільба з пістолета на 25 метрів по п’яти мішеням; МГС-1 – швидкісна стрільба з малокаліберної гвинтівки з оптичним прицілом на 50 метрів по мішені та найвидовишніша – дуельна стрільба: учасники долають дистанцію до лінії вогню з гвинтівками, проводять стрільби з положення лежачи з руки на 50 метрів по біатлонним мішеням на вибування. 

У змаганнях зі стрільби за перемогу змагалися 23 команди. Перше загальнокомандне місце виборов Підрозділ міліції особливого призначення «Беркут, друге лінійний відділ Міжнародного аеропорту «Бориспіль», третє – відділ зони ЧАЕС ГУ МВС України в Київській області.

У особистому заліку у вправі ПМ-4 переміг Максим Штельмах (ПМОП «Беркут»), у вправі МСГ-2 Максим Половинка (ПМОП «Беркут»), у дуельній стрільбі – Олександр Євтушок (лінійний відділ Міжнародного аеропорту «Бориспіль»). Всіх переможців нагородили медалями, грамотами, дипломами, особисто підписаними начальником обласного міліцейського главку.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera