facebook  ДДСО

 
Новини
08-08-2012 15:23 | Переглядів: 148

Рух – це життя…

На превеликий жаль повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надходять майже щоденно. Зі слів начальника відділу ДАІ міськвідділу Віталія Нікітенка, значно зросла аварійність через порушення правил дорожнього руху, керування у нетверезому стані, перевищення швидкості, виїзд на зустрічну смугу, недотримання дистанції, порушення правил проїзду перехресть. Лише за останні шість місяців 2012 року у місті Бровари та Броварському районі було скоєно 80 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинуло та 105 отримали тілесні ушкодження.

Нещодавно близько четвертої години ранку 47-річний водій «TRAILOR SYY3CX» здійснив наїзд на 86-річну місцеву жительку. Від отриманих ушкоджень жінка загинула на місці аварії. Водій пояснив працівникам міліції, що не помітив жінку, яка переходила дорогу. По даному факту події правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років. Ведеться слідство.

Працівники відділення державної автомобільної інспекції вкотре звертаються до всіх водіїв: не перевищуйте швидкісний режим, кілька хвилин не варті життя та здоров’я. Пам’ятайте! Безпека дорожнього руху залежить від кожного його учасника!
Пішоходи! Рухаючись в темний час доби і в умовах недостатньої видомості рекомендуємо мати при собі предмети зі світлоповертаючими елементами і забезпечувати видимість цих предметів водіям.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera