facebook  ДДСО

 
Новини
17-08-2012 16:07 | Переглядів: 172

Правоохоронці затримали шахрая, що розжився на 29 424 гривень

До Києво-Святошинського відділу міліції надійшла колективна заява від підприємців району про шахрайські дії торгівельного представника із селища Чабани. Під час перевірки вказаної інформації правоохоронці встановили особу, причетну до скоєння низки злочинів.

30-річний мешканець міста Києва, працюючи на посаді торгівельного представника підприємця, який займається розповсюдженням кондитерської продукції, протягом року шахрайським шляхом привласнив гроші на загальну суму 29 424 гривень.

Молодий чоловік діяв за простою схемою: пропонував клієнтам купувати солодощі, потім отримував грошові кошти за товар, про що ставив відповідні відмітки на накладних у звітних відомостях. Ті гроші, які повинен був протягом доби здати до каси підприємства привласнював і витрачав на власні потреби. Зі слів підозрюваного, керівництво підприємства повідомило його про те, що попередній працівник відбуває покарання за шахрайство, але цей факт його не зупинив і він легковажно думав уникнути кримінальної відповідальності.

За даним фактом порушили кримінальну справу по 25-ти епізодам за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому). Любителю легких грошей загрожують виправні роботи на трок від одного до двох років, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.  
 

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera