facebook  ДДСО

 
Новини
22-08-2012 14:44 | Переглядів: 228

У ДТП під Білою Церквою Київської області зіштовхнулися шість автівок і постраждали дванадцять пасажирів

Близько 13:00 на автодорозі Київ-Одеса неподалік села Шкарівка Білоцерківського району Київської області рухаючись у напрямку Києва автобус «SETRA» Республіки Білорусь не впоравшись з керуванням скоїв наїзд на автомобіль «DAF», що стояв на узбіччі. За ланцюговою реакцією від удару «DAF» зіштовхнувся з автомобілем «IVECO», його відкинуло на «MERSEDES», який зачепив «ВАЗ 21120», той у свою чергу ще один «MERSEDES». У салоні автобуса знаходилася 51 людина. Всі громадяни Білорусії, поверталися додому з відпочинку в Криму.

Внаслідок аварії тілесні ушкоджені різного ступеня тяжкості отримали 12 пасажирів автобуса «SETRA». Усіх постраждалих відразу доправили до Білоцерківської Центральної районної лікарні. Після надання медичної допомоги всіх відпустили додому, адже тяжких травм, на щастя, ніхто не зазнав. Усі шестеро водіїв не постраждали.

За попереднією версією, керманич автобуса не обрав безпечну швидкість і дистанцію руху, що призвело до ДТП. На разі за фактом масштабного зіткнення проводиться перевірка, призначена експертиза, після яких встановлять причину і обставини дорожньо-транспортної пригоди. У всіх водіїв взято кров на аналіз щодо вмісту алкоголю.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera