facebook  ДДСО

 
Новини
09-08-2012 15:44 | Переглядів: 258
Мамине виховання відправило в кому дворічну дитину
У місті Біла Церква Київської області 36-річна жінка так побила свого 2,5-річного сина, що малюк опинився у реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Наразі дитина перебуває у вкрай важкому стані в комі. Матір правоохоронці затримали одразу в медичному закладі. Міліціонерам жінка розповіла, що таким своєрідним чином виховувала малечу. Тяжкі травми син дістав за те, що помочився у своє ліжечко.
 
09-08-2012 14:04 | Переглядів: 137
Вихованка «Динамо» здобула срібну медаль на Олімпіаді
9 серпня на Олімпіаді 2012 року в Лондоні Інна Осипенко-Радомська, Олімпійська чемпіонка Пекіну, здобула срібну медаль з веслування на байдарці на дистанції 500 метрів. Інна вихованка заслуженого тренера України Маргарити Бобильової та член Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо». 
 
09-08-2012 13:57 | Переглядів: 147
Міліція розшукує підлітка, що втік з дитячого притулку
З дитячого притулку «Промінь Надії» у містечку Макарів Київської області 8 травня втік 17-річний вихованець Толстолик Юрій Мирославович, уродженець селища Кодра Макарівськго району. Хлопця розшукує міліція. За даними правоохоронців, підліток не вперше самовільно і без попередження залишає місце проживання. З притулку «Барвінок» у якому жив раніше, Юрій тікав чотири рази, втім через деякий час його знаходили і повертали.
 


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera