facebook  ДДСО

 
Новини
01-09-2012 12:04 | Переглядів: 184

Правоохоронці привітали школярів з 1 вересня

Школи і начальні заклади Київської області відвідали представники Облдержадміністрації, правоохоронці та керівництво міліцейського главку Київщини. Перший заступник начальника Головного управління Юрій Спаський урочисто привітав учнів міста Біла Церква, начальник кримінальної міліції Анатолій Кислий дітлахів Києво-Святошинського району, начальник міліції громадської безпеки Олексій Лісниченко вихованців Ірпінської школи №12 з посиленним вивченням іноземних мов.

Школярам у цей надзвичайний і важливий день, побажали успіхів у навчанні, здійснення мрій і міцного здоров’я та щоб у їхньому житті було більше добра і любові. Закликали пам’ятати, що будь-які починання краще робити з добром, чистим серцем і сумлінням. Тоді труднощі та перешкоди долати набагато легше, не забувати про добрі вчинки, які приноситимуть радість і збагачуватимуть більше і дорожче ніж гроші. Адже знання, добро, любов до рідних і друзів – найцінніші скарби для людини. 

Також закликали не порушувати дисципліну і закон. Пояснили, що агресія, необдуманні вчинки, негативні емоції, які спричиняють з’ясування стосунків або бійки нерідко призводять до тяжких травм, небажаних, негативних, несподіваних і часто непоправних наслідків. Щоб цього уникнути, потрібно поважати один одного, дотримуватися правил поведінки і безпеки у школі, на вулиці, на уроках фізкультури, під час перерв. Не порушувати правил Дорожнього руху. Користуватися спеціально обладнаними переходами, наземними – зеброю, підземними або світлофорами. Пам’ятати, зберігши хвилину, яка навряд чи врятує від запізнення, можна назавжди втратити здоров’я і навіть життя. 

Батькам і учителям побажали, щоб за дітей доводилося лише радіти та розділяти з ними їхні успіхи, щоб було якомога менше причин і необхідності звертатися за допомогою до міліції через дитячу злочинність. Адже сприйняття світу молодим поколінням, їхнє виховання та знання закону залежить від дорослих.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera