facebook  ДДСО

 
Новини
04-09-2012 17:55 | Переглядів: 237

У Броварах громадські активісти влаштували виставу, під час якої стратили суддю

У місті Бровари Київської області біля будівлі Броварського міжрайонного суду громадські активісти влаштували теаралізоване дійство, під час якого демонстрували страту судді, що засудила до увязнення Віталія Запорожця, звунуваченого у вбивстві майора міліції Миколи Симоненка.

Правоохоронці не втручалися у мітинг доки активісти висловлювали своє обурення і вигукували гасла. Втім коли розпочався імпровізований показовий процес повішання судді, міліціонери підійшли до мітингуючих та запропонували припинити дії, що пропагують жорстокість і насильство. Активісти продовжуючи виставу почали відштовхувати співробітників міліції та чинити їм опір.

В результаті інциденту п’ятеро правоохоронців отримали тілесні ушкодження у вигляді синців та зсадин. Шістьох осіб затримали та доставили до Броварського міськвідділу міліції. Наразі двом із них інкримінують хуліганство, а чотирьом – непокору працівникам міліції. Усім їм було запропоновано пройти медичне обстеження, від якого вони відмовилися. Втім після встановлення осіб затриманих і складання відповідних документів їх все ж таки оглянуть лікарі, всі затримані будуть відпущені.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera