facebook  ДДСО

 
Новини
06-09-2012 16:47 | Переглядів: 182

Завдяки пильності перехожого міліція розкрила вбивство за гарячими слідами

Близько 14:00 до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції Київщини надійшло повідомлення 23-річного мешканця міста Вишневого про те, що на території літнього кінотеатру вбито чоловіка. Хлопець, який став свідком трагедії, описав прикмети підозрюваного і вказав напрямок, в якому той намагався втекти.

Слідчо-оперативна група, яка одразу виїхала на місце, встановила, що потерпілим являється 57-річний місцевий житель. Як з’ясувалося, чоловік заробляв на життя тимчасовими підробітками та зловживав спиртним. За словами лікарів, потерпілому не залишалось жодного шансу на життя – після дев’яти ножових поранень в область шиї смерть наступила миттєво.

Зовсім скоро неподалік від кінотеатру затримали і винуватця. Ним виявився 48-річний безхатченко, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Під час обшуку в його кишені оперативники виявили перочинний ніж із згустками бурого кольору. Такі ж плями були у нього на долонях та одязі. Спочатку підозрюваний заперечував свою причетність до злочину, але під натиском доказів зізнався у скоєному. Як виявилося, словесна перепалка між потерпілим та зловмисником під час розпиття оковитої завершилася трагічно. 

За даним фактом місцева міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України (умисне вбивство). Речові докази направлено на експертизу. Наразі затриманий перебуває під вартою. Чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Віталія Грохольська,
Києво-Святошинського РВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera