facebook  ДДСО

 
Новини
11-09-2012 12:45 | Переглядів: 146

На Київщині вилучено неякісних м’яса та риби на півмільйона гривень

Щоб убезпечити жителів столичного регіону від неякісних та небезпечних продуктів харчування працівниками відділу ветеринарної міліції міліцейського главку Київщини обстежили близько семисот підконтрольних об’єктів. Серед них господарства, м’ясопереробні підприємства, магазини, ринки, оптові бази, дитячі садки і табори, рибопереробні підприємства тощо.

З початку року з реалізації та переробки міліціонери вилучили близько 27 тон неякісної тваринницької продукції на більше, ніж півмільйона гривень. Серед небезпечного товару, який міг потрапити на стіл споживачеві, перше місце посідає риба, на другому - птахопродукція, а потім – м'ясо та молоко. 

За порушення законодавства у галузі ветеринарної медицини за протоколами складеними правоохоронцями до адміністративної відповідальності притягнуто більше 500 людей, яких піддано штрафу на загальну суму 72 тисячі гривень. В числі штрафників – 265 посадових осіб, якім доведеться сплатили державі близько 53 тисячі гривень.

Керівникам підприємств вручено 388 приписів з виявленими порушеннями та терміном їх усунення. За грубі порушення ветеринарно-санітарних правил призупинено роботу одного забійного пункту, трьох м’ясопереробних підприємств і стільки ж м’ясних павільйонів, п’ять пунктів громадського харчування та три торгові точки. За цими фактами правоохоронцями направлено три інформації в районні прокуратури області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera