facebook  ДДСО

 
Новини
12-09-2012 11:26 | Переглядів: 130

За проведення агітації в невстановленому місці - адмінвідповідальність

В електронних ЗМІ з’явився інформаційний матеріал, що нібито міліція намагалася знести агітаційну палатку однієї з партій в місті Бровари Київської області.

За результатами перевірки даної інформації, повідомляємо, що працівниками броварської міліції дійсно був задокументований факт проведення агітації в невстановленому місцевою радою місці. За порушення порядку розміщення агітаційних матеріалів було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.212-14 КУпАП. Працівники комунальної служби міста спільно з міліціонерами демонтували палатку, що стане речовим доказом правопорушення під час розгляду матеріалів в суді.

Під час проведення демонтажу з числа агітаторів були особи, які порушували громадський порядок та чинили опір працівникам міліції. Відносно них також складені адмінпротоколи, які в найближчий час будуть розглянуті в судовому порядку.  

Варто зазначити, що всі заяви та повідомлення про порушення під час передвиборчого процесу, які надходять до міліції, фіксуються та розглядаються згідно чинного законодавства.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera