facebook  ДДСО

 
Новини
13-09-2012 10:03 | Переглядів: 171

ДАІ - за безпеку дітей на дорогах

На виконання наказу начальника головного управління МВС України в Київській області щодо проведення профілактичних заходів спрямованих на уникнення дитячого травматизму на дорозі та підчас руху транспорту, у школах Фастівщини відбулись відповідні зустрічі та бесіди з учнями початкових класів.

Участь у профілактичному відпрацюванні під умовною назвою «Увага! Діти на дорозі» взяли старший інспектор ДАІ Фастівського МВ ГУ МВС України в Київській області Володимир Сідько та помічник начальника Фастівського МВ міліції по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Світлана Борщук. Також інспектори ДАІ Фастівського МВ на початку нового навчального року, провели відкритий урок учням 1-3 класів загальноосвітніх шкіл міста та району, розповіли про правила поведінки дітей на дорозі, роздали світловідбиваючі брелоки та пам’ятки. 

Не зважаючи на численні попередження та застереження з боку Державтоінспекції, на жаль, діти часто стають учасниками ДТП. Протягом минулого року на автошляхах Київщини загинуло сім неповнолітніх та 165 отримали травми різних ступенів тяжкості.

Працівники ДАІ наполегливо рекомендують батькам, купуючи ранці, верхній одяг та інші речі, надавати перевагу з світловідбивачами. Дослідження в сфері дорожнього руху переконливо свідчать, що дитина на дорозі в десятки разів помітнішою, якщо на взутті та одязі є фрагменти світловідбивання.

Шановні батьки, вчителі, автолюбителі та водії-професіонали! Тільки спільними зусиллями ми зможемо відвести біду від наших дітей! Ми відповідаємо за їхнє майбутнє!

Фастівський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera