facebook  ДДСО

 
Новини
14-09-2012 12:32 | Переглядів: 118

Убезпечимо життя та здоров’я дітей!

Безпека на автошляхах Білоцерківщини – першочергове завдання відділу ДАІ Білоцерківського МВ (з обслуговування міста Біла Церква та Білоцерківського району). Працівники державтоінспекції постійно проводять профілактичну роботу з населенням: автогосподарствами, підприємствами, водіями і, особливу увагу приділяють навчальним закладам міста та району.

Щоб поліпшити знання та вивчення правил дорожнього руху серед дітей та молоді Білоцерківщини, було створено «автомістечко» на базі СЗОШ-1 м. Біла Церква, де учні всіх шкіл міста матимуть змогу вивчати правила дорожнього руху в умовах, приближених до реальних. «Автомістечко» - це агітаційний автобус в якому є всі необхідні ключові перехресть вулиць: дорожні знаки, світлофори, доріжка з розмітками перехрестя та дитячими автомобілями. Дана агітація, під умовною назвою «Увага, діти на дорозі!», проводиться по всій Україні з вересня по 20 жовтня 2012 року. 

З початку року на території міста Біла Церква та Білоцерківського району сталося 125 ДТП, в яких 168 людей травмовано і 15 загиблих. З них за участю дітей сталася 21 дорожньо-транспортна пригода: з вини неповнолітніх – 8 випадків та 11, коли діти перебували в автотранспорті. В даних пригодах 2 дитини загинули на місці ДТП.

Із збільшенням кількості автотранспорту на дорогах, зростає і кількість пригод. Саме тому, так важливо, щоб правила дорожнього руху добре знали не тільки водії, а і пішоходи. Знання ПДР, дотримування їх, витримка та повага один до одного всіх учасників руху – збереже ваше здоров’я та життя.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ
ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera