facebook  ДДСО

 
Новини
19-09-2012 11:47 | Переглядів: 113

На Київщині міліція організувала дитяче спортивне свято

Незвичним був цей день для учасників змагань з футболу не лише тому, що організатором турніру виступило керівництво Фастівського міськвідділу міліції, а й тому, що його очільникові Віталію Євгенійовичу Овчаренку вдалося зібрати для участі в змаганнях дітей, які в суспільстві заслуговують на особливу увагу. Це діти, що в свій час опинилися в скрутних життєвих обставинах, тобто діти, що проживають у прийомних сім'ях сіл Дорогинка та Фастівець, а також вихованці дитячого будинку змішаного типу у місті Фастів.

При підготовці турнірного футболу, що був присвячений Дню фізкультурника досвідчені міліціонери підійшли з позиції небайдужості та зацікавленості в духовному і фізичному розвитку підростаючого покоління, що виховується за межами рідної сім'ї. В спортивних змаганнях брали участь не лише хлопчачі команди, а й дівчатка, які проявили на футбольному полі неабиякий спортивний хист. Всі чотири команди − учасники турніру назвали на честь відомих команд українського та європейського футболу.

Лідером змагань, який здобув перше місце став клуб «Шахтар», за що отримав від організаторів нагороду – кубок переможця та м’яч, друге місце посіла команда «Досантос», за що була відзначена цінними подарунками, третє місце в турнірі зайняла «Барселона», яка отримала нагороди та подарунки. Клуб «Динамо» не посів призового місця, та це не розчарувало його учасників, адже в «Динамо» грають першокласні гравці, просто в них, як і в їх знаменитого тезки, бувають різні спортивні моменти, як поразки, так і перемоги. І це не стало на заваді гравцям «Динамо» радісно отримати з рук начальника Фастівського міськвідділу цінні подарунки відповідно зайнятої позиції. 

Увійшовши в азарт спортивної феєрії, всі вболівальники та учасники змагань, які теж періодично ставали фанатами улюблених клубів, не хотіли покидати місця футбольного дійства, де царила атмосфера здорового спортивного духу, доброзичливості та звичайного дитячого задоволення.

Свято закінчилося для учасників змагання святковим столом, за яким можна було повернути втрачені на полі кілокалорії.
Козацький куліш та традиційна українська юшка від начальника Кримінальної міліції у справах дітей Олега Самара прийшлася до смаку спортсменам. Добре знають у Фастівському міськвідділі, чим потрібно відновлювати сили, тому на десерт пригощали солодощами та фруктами.

З вуст учасників лунали слова вдячності за організацію спортивного свята, яке пройшло на досить високому рівні. «Повертайте сили, ростіть дужі, як наші предки козаки», − побажали в свою чергу організатори своїм спортсменам, бо саме в цих дітях чоловіки серйозної професії побачили надійну зміну. 

Світлана Борщук,
Фастівський МВ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera