facebook  ДДСО

 
Новини
20-09-2012 13:26 | Переглядів: 117

За участь у ярмарку жінка-посадовець вимагала у підприємця 6 тисяч гривень

З початку року працівниками державної служби боротьби з економічною злочинністю міліції Київської області викрили близько семисот злочинів. Майже шістдесят із них – зі збитками понад 100 тисяч гривень, 36 випадків – понад мільйон. Чверть економічних злочинів виявлено у сфері службової діяльності. Загальна сума хабарів по кримінальним справам склала близько 280 тисяч гривень.

Приміром, в службовому кабінеті після отримання хабара в сумі 6 тисяч гривень затримано керівника відділу торгівельно-побутового обслуговування населення та громадського харчування однієї з міських рад області. Жінка вимагала та отримала гроші за не притягнення до адміністративної відповідальності підприємця за порушення правил торгівлі та видачу погодження на участь в ярмаркових заходах. Відносно посадовця прокуратура порушила кримінальну справу за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Жінці загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Окрім цього, працівниками УДСБЕЗ викрито 87 злочинів за фактами корупційних діянь відносно 35 осіб. За матеріалами працівників управління складено 25 протоколів про адміністративні правопорушення вимог Закону України «Про боротьбу з корупцією»

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera