facebook  ДДСО

 
Новини
26-09-2012 11:34 | Переглядів: 91

На Київщині 15-річний велосипедист не розминувся з автомобілем і загинув на місці ДТП

 До чергової частини Броварського міськвідділу міліції близько 09:00 години по спецлінії «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на 21 кілометрі автодороги північно-східного об’їзду міста Києва в напрямку міста Бровари.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце пригоди з’ясувалося, що студент 1-го курсу Республіканського вищого училища фізичної культури міста Києва при тренуванні, рухаючись в шоломі на спортивному велосипеді в складі велоколони із супроводженням легкового автомобіля «ВАЗ» не вибрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожньої обстановки, здійснивши зіткнення з маніпулятором DAF, який стояв на узбіччі з увімкненою аварійною сигналізацією. Внаслідок ДТП 15-річний велосипедист із множинними травмами помер на місці пригоди.

Зі слів інспектора Броварського відділення Державної автомобільної інспекції Михайла Арутюняна, з початку весни на автошляхах зросла кількість двоколісних транспортних засобів: скутерів, мотоциклів і велосипедів. Саме ця категорія учасників дорожнього руху – найбільш уразлива та в разі ДТП є менш захищеною. Щоб уберегти себе від біди потрібно неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху і не забувати про уважність та обережність.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera