facebook  ДДСО

 
Новини
26-09-2012 16:39 | Переглядів: 149

Чиновників затримали після отримання хабара в розмірі 40 000 гривень

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю ГУМВС України в Київській області після отримання хабара в розмірі 40 000 гривень затримали у Києві двох держслужбовців, спеціалістів відділу оперативного контролю за дотриманням вимог земельного законодавства Управління інспекційної діяльності Державної інспекції сільського господарства.

Чиновники тридцяти одного та двадцяти восьми років вимагали і отримали хабар від представника дочірнього підприємства за не притягнення до адміністративної відповідальності за порушення у оформленні правоустановчих документів на земельну ділянку під час перевірки даного підприємства. 

Грошові кошти з місця події вилучили правоохоронці. Відносно затриманих хабарників прокуратура порушила кримінальну справу за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара у великих розмірах службовою особою, яка займає відповідальне становище.) Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.


ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera