facebook  ДДСО

 
Новини
27-09-2012 15:50 | Переглядів: 130

На Київщині майже шість годин правоохоронці шукали шестирічного хлопчика

Нещодавно близько 23:00 годині до чергової частини Броварського міськвідділу міліції звернулася 40-річна жінка із заявою, що викрали її шестирічного сина. Отримавши таке повідомлення черговий відділу на місце пригоди одразу направив слідчо-оперативну групу, оперативників, експертів-криміналістів та працівників відділення кримінальної міліції у справах дітей. На пошуки зниклого також задіяли особовий склад міськвідділу міліції. Була проведена чимала робота: спілкувались з близькими та знайомими хлопчика, перевіряли всі можливі місця, де б могла б з’явитися дитина. Й, невдовзі, пошуки дали позитивні результати. Через шість годин правоохоронці його знайшли.

З’ясувалося, що весь час, поки його шукали, малюк перебував у сусідів. Заспокоївшись, вони розповіли міліціонерам, що так часто буває: жінка залишає сина самого вдома, та ще і без їжі. Тому він і ходить до сусідів, іноді проситься переночувати.

Чому дитину залишає саму вдома, горе-мати не пояснила. Вона забрала сина і навіть не подякувала.

Зі слів начальника кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Олени Косенко, дитина іде з дому, тому що їй там погано. Вкотре звертаємося до батьків із проханням не залишайте дітей без нагляду, адже це небезпечно. Дитина в будинку може накоїти безліч бід. Усе це може привезти до багатьох небезпек і для малечі, й для будинку, і для самих сусідів.

За даним фактом відносно горе-матері правоохоронці склали адміністративний протокол за ч.1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП, що тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera