facebook  ДДСО

 
Новини
04-09-2012 17:55 | Переглядів: 236
У Броварах громадські активісти влаштували виставу, під час якої стратили суддю
У місті Бровари Київської області біля будівлі Броварського міжрайонного суду громадські активісти влаштували теаралізоване дійство, під час якого демонстрували страту судді, що засудила до увязнення Віталія Запорожця, звунуваченого у вбивстві майора міліції Миколи Симоненка.
 
04-09-2012 14:20 | Переглядів: 173
Відпочинок біля озера закінчився вогнепальним пораненням
У місті Фастів Київської області відпочинок товаришів біля озера ледь не коштував одному з них життя. Чоловіки вживали алкогольні напої, раптово до компанії підійшов місцевий знайомий. Через деякий час між чоловіками спалахнула сварка. 40-річний житель Фастова висловився образливо на адресу раніше судимого друга. Той у свою чергу, не стерпівши приниження пообіцяв застрелити знайомого і пішов геть. Повернувся з мисливським обрізом і вистрелив.
 
04-09-2012 10:39 | Переглядів: 268
Майже щодня в Чорнобильській зоні затримують сталкерів
Впродовж серпня в Чорнобильській зоні працівники батальйону міліції з охорони зони радіоактивного забруднення затримали 21 сталкера віком від 17 до 36 років. Восьмеро з виявлених екстремальних мандрівників – іноземці, які прибули в Україну легально, інші – зі столиці, Донецької, Київської, Миколаївської, Чернігівської областей. Серед любителів екзотичних походів перебувало і двоє жінок. Під час огляду у охочих незаконно подорожувати були вилучені знаряддя проникнення.
04-09-2012 09:30 | Переглядів: 176
Конфлікт між сусідами закінчився різаниною


У місті Фастів Київської області 38-річний місцевий житель після розпиття спиртних напоїв спричинив своєму сусідові, 33-річному громадянину Російської Федерації два проникаючих ножових поранення черевної порожнини. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці події.

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera