facebook  ДДСО

 
Новини
02-10-2012 12:38 | Переглядів: 172

Жителі села Ходосіївка Київської області на власних подвір’ях виявили предмети схожі на вибухівку

Близько 09:00 до чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від 66-річного мешканця села Ходосіївка. Чоловік розповів, що на власному подвір’ї виявив вибухівку. О 9:10 аналогічне повідомлення надійшло ще від 24-річного жителя цього ж села. 

За вказаними адресами миттєво виїхала слідчо-оперативна група, на місцях працювали вибухотехнічна служба, пожежна охорона, кінологи, експерти, працівники прокуратури. Співробітники Державтоінспекції обмежили рух автотранспорту на території села та перекрили вулиці, на яких було знайдено підозрілі предмети. Експерти вибухової речовини не виявили, натомість знешкодили саморобні пляшки із запалювальною сумішшю. Зразки речовини вилучили та направили експертизу, залишки знищили. Ніхто з людей не постраждав. 

Під час перевірки правоохоронцям стало відомо, що ця подія не має політичного підтексту, оскільки потерпілі не балотуються на виборах та не є політичними діячами. Особи, причетні до виготовлення предметів, схожих на саморобні вибухові пристрої встановлюються. Слідчими Києво-Святошинського відділу міліції за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.  

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам громадськістю та ЗМІ.



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera