facebook  ДДСО

 
Новини
05-10-2012 11:00 | Переглядів: 124

За фактом побиття кандидата в народні депутати в Білій Церкві порушена кримінальна справа

4 жовтня о 23:20 хвилин до чергової частини Білоцерківського міськвідділу Київщини зателефонувала довірена особа кандидата у народні депутати України від однієї з політичних партій. 19-річна студентка повідомила, що на вул. Турчанінова, що в м.Біла Церква, двоє невідомих вчинили бійку та спричинили кандидатові в нардепи тілесні ушкодження.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що між 21-річним кандидатом та двома невідомими на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин сталась сварка, яка переросла у бійку. В результаті цього кандидатові були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді забиття м`яких тканин голови, забійної гематоми навколоочної ділянки зліва, розтягнення зв`язок лівого гомілкового суглобу. За висновками лікарів, потерпілий госпіталізації не потребував. Під час опитування довіреної особи та самого кандидата, які на момент інциденту знаходилися разом, їх покази щодо обставин події не співпадали.  

За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться перевірка.  

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera