facebook  ДДСО

 
Новини
10-10-2012 13:10 | Переглядів: 100

У чоловіка з Київської області вилучили марихуану на 20 тисяч гривень

Працівники управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків міліції Київської області перекрили канал постачання наркотичного засобу – марихуани – з Житомирщини на територію столичного регіону. 

Після проведення оперативної закупівлі наркотичного засобу в смт. Бородянка міліціонери затримали 32-річного місцевого жителя. В квартирі чоловіка, який раніше не притягався до кримінальної відповідальності, правоохоронці виявили та вилучили позначені гроші та три кілограми висушених рослин. Частину «травички» він привіз з сусідньої області та зберігав з метою збуту. 

Експертиза підтвердила, що вилучене дійсно являється наркотичним засобом. Якщо б марихуана потрапила на чорний ринок чоловік міг збагатитися на 20 тисяч гривень. На сьогоднішній день наркоторговець знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Міліція встановлює коло осіб, причетних до організації наркоканалу. 

Під час затримання в помешканні зловмисника міліція застала двох чоловік, які розповіли, що періодично заходять туди, щоб вжити наркотики. Окрім цього в ході слідчих дій затриманий зізнався, що за 20 кілометрів від Бородянки в лісі він здобрює грунт та особисто вирощує коноплю. 

За даним фактом працівники Бородянського райвідділу міліції порушили кримінальні справи за ч.2 ст.307(незаконне виробництво, виготовлення придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст. 317(організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera