facebook  ДДСО

 
Новини
11-10-2012 15:00 | Переглядів: 156

У столичному регіоні затримали браконьєрів

Близько 17:00 на кукурудзяних полях Фастівщини у селі Дідовщина єгері затримали три автомобіля, поблизу яких виявили три туші диких кабанів та єнотовидної собаки з вогнепальними пораненнями, а також зареєстровану нарізну та гладкодульну зброю у машинах. На місце події викликали правоохоронців.

Автівки, рушниці та тіла тварин працівники міліції вилучили і направили на експертизу. Ветеринари провели розтин тушок для встановлення причин смерті та кількості пострілів. Як з’ясувалося пізніше, вага кабанів становила 125, 160 та 180 кілограмів а єнотовидної собаки 10 кілограмів.

Одним із власників затриманих машин виявився начальник охорони вказаних кукурудзяних полів. Зі слів чоловіка, він зустрівся зі знайомими у власних справах. Інші троє учасників пригоди розповіли міліціонерам, що нібито приїхали на зустріч, щоб домовитися із власниками полів про оренду автомобіля для перевезення кукурудзи зі своїх полів у Попільнянському районі Житомирської області. Наразі за даним фактом правоохоронцями проводиться перевірка, з’ясовуються всі обставини вбивства звірів. 

Після висновків експертизи та за незаконне полювання міліція порушить кримінальну справу. Браконьєрам загрожує обмеження волі строком на п’ять років або позбавлення волі на той самий строк з конфіскацією знарядь і засобів полювання.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera