facebook  ДДСО

 
Новини
12-10-2012 10:16 | Переглядів: 230

Ряди дільничних інспекторів поповнять випускники Училища професійної підготовки працівників міліції

В Училищі професійної підготовки працівників міліції на Київщині відбувся черговий випуск курсантів. Ряди правоохоронців успішно закінчивши навчання поповнять 50 дільничних інспекторів. Цьогоріч навчальний процес тривав чотири з половиною місяці, підкорювати нелегку професію працівника органів внутрішніх справ приїхали курсанти із Чернігівської, Закарпатської та Київської областей.

Зі слів начальника Училища професійної підготовки працівників міліції Івана Кривошеї, окрім досконалого знання правознавства, законів України, техніки рукопашного бою, володіння зброєю та керування транспортними засобами, майбутні захисники правопорядку отримали навики спілкування з людьми в різних ситуаціях, що надзвичайно важливо. Іван Прокопович привітав випускників із закінченням навчання та побажав гідно нести службу правоохоронця, ніколи не забуваючи про честь і совість, тільки наполегливою працею і успішністю досягати нових звершень та зірочок на погонах.

Найбільше уваги майбутніх колег викладачі та старші наставники приділяли саме доброму ставленню до громадян, постійній готовності завжди прийти на допомогу ближньому і тому, хто потребує захисту, а також відповідальності за свої вчинки і рішення. Адже зазвичай від злагоджених дій і професійності міліціонера можуть залежати людські життя та успіх розкриття злочину.

За особливі досягнення у навчанні кращим курсантам урочисто вручили їхні перші подяки від керівництва училища. Настоятель Хотянівського храму Святителя Миколая у свою чергу приєднався до привітань і благословив майбутніх дільничних інспекторів у добру життєву путь.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera