facebook  ДДСО

 
Новини
17-10-2012 13:27 | Переглядів: 138

На Київщині затримали шахрайку, яка обкрадала пенсіонерів

Працівники карного розшуку Бориспільського міськвідділу міліції Київщини затримали 34-річну мешканку Тетіївського району, яка ошукувала та обкрадала довірливих пенсіонерів. Наприкінці минулого місяця до міліції звернулася 84-річна громадянка із заявою, що жінка, з якою вона познайомилася по дорозі з ринку вкрала у неї 2000 гривень та мобільний телефон.

 

 

В результаті проведення спільних оперативно-розшукових заходів працівниками Управління карного розшуку ГУМВС України в Київській області підозрювану затримали в одному з сіл Тетіївського району. Після доправлення до Бориспільського міськвідділу міліції та пред’явлення беззаперечних доказів шахрайка повністю зізналася у скоєному. 

З’ясувалося, зловмисниця щоразу працювала за аналогічною схемою: знайомилася на вулицях з одинокими жінками літнього віку та представлялася цілительницею. Як-то зазвичай буває, у кожної з пенсіонерок знаходилися близькі родичі, які хворіють. Тоді шахрайка пропонувала за невелику винагороду допомогти їх вилікувати. Пенсіонери вірили кожному слову і впускали до своїх осель непрохану гостю. Вже вдома, псевдознахарка просила написати на папірці дані хворого родича, а потім їх спалити. Тільки-но господиня відволікалася, шахрайка непомітно брала гроші і всі цінні речі, які потрапляли до поля зору, та зникала.

Як стало відомо, затримана вже мала кілька судимостей за крадіжки, а на момент скоєння останньої взагалі була на підписці про невиїзд, підозрюючись у скоєнні аналогічного злочину на території Білоцерківського району. Проте даний факт не завадив жінці вчинити новий злочин.

Працівники Бориспільського міськвідділу міліції порушили відносно жінки кримінальну справу за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їй загрожують виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Відпрацьовується причетність затриманої до інших аналогічних злочинів. 

 

Усіх, хто впізнав підозрювану на фото, просимо звертатися до Бориспільського міськвідділу адресою: місто Бориспіль, вул. Комуністична, 4, або за телефонами чергової частини: 102 і (04595) 6-23-92.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ ГУМВС України
в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera