facebook  ДДСО

 
Новини
18-10-2012 12:48 | Переглядів: 140

Агітаторка, яка заявила про побиття, від судмедекспертизи відмовилася

В інтернет-виданнях з`явилася інформація щодо інциденту, що нібито стався з активістами партії «Удар», «яких без пояснення причин працівники правоохоронних органів забрали у міське відділення міліції». О 12:15 до чергової частини Ірпінського міськвідділу міліції звернулася 19-річна дівчина, яка повідомила, що по одній з вулиць міста Ірпінь її вдарив невідомий через те, що дівчина розвішувала агітаційні листівки з портретом лідера партії. В той же час до міліції звернувся хлопець, на якого вказала попередня заявниця, та повідомив, що ніякої фізичної сили відносно дівчини не застосовував.

Міліціонери в присутності адвоката відібрали заяви та пояснення від дівчини та хлопця. Молодій агітаторці було запропоновано направлення на проходження судмедекспертизи на предмет побиття з метою встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень. Від проходження експертизи дівчина відмовилась. За даним фактом триває перевірка.

За інформацією ірпінської міліції сьогодні також було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП (порушення правил благоустрою територій міст та інших населених пунктів) відносно 29-річного хлопця, який розклеював агітайційні листівки в невстановлених місцях, а саме, на електроопорах, деревах та парканах. Даний протокол буде направлений до міської ради на розгляд відповідної комісії.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera