facebook  ДДСО

 
Новини
19-10-2012 11:59 | Переглядів: 135

Правоохоронцями Київщини затриманий громадянин Росії, який зізнався, що скоїв підпал готельного номеру

До чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення від МНС про те, що в готелі, розташованого в селі Петропавлівська Борщагівка, сталася пожежа.

До приїзду правоохоронців та пожежних підрозділів працівниками готелю вогонь було ліквідовано, хоча полум’ям знищено в номері меблі, пошкоджено телевізор, обгоріли стіни, двері та частково пошкоджений коридор. Матеріального збитку, зі слів власника, завдано приблизно на 50 тисяч гривень.

В ході проведення перевірки стало відомо, що за тиждень до пожежі в номер заселився громадянин Росії, який вранці зник в невідомому напрямку. В результаті комплексних слідчих дій та оперативно-розшукових заходів було затримано підозрюваного. Ним виявився 29-річний безробітній мешканець міста Тольяті, який приїхав до України 10 жовтня в пошуках роботи. Також він розповів, що поки шукав роботу у столиці, закінчились кошти і, перебуваючи в розпачі, нічого кращого не придумав, як скоїти злочин, щоб потрапити до української в’язниці. Для цього він придбав три літри пального на автозаправці, приніс до готелю, розлив його на ліжку, підпалив і залишив номер.
Наразі затриманий перебуває під вартою, про що письмово проінформовано посольство Росії. Місцевою міліцією порушена кримінальна справа за ч.2 ст.194 Кримінального Кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна), яка передбачає позбавлення волі від трьох до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам громадськістю та ЗМІ.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera